Handelsbetingelser

Generelle oplysninger


Juridisk navn :  Cakevision I/S
Virksomhedsform : Interessentskab
CVR-nr. :  33896999
Adresse (fra CVR-registret) :  Hønnerupvej 92, 5991 Gelsted

Adresse (Det Søde Køøken) :  Gelsted Byvej 2, 5591 Gelsted
E-mailadresse :  info@cakevision.dk
Telefonnummer :  64491611

Nærværende handelsbetingelser kan blive opdateret over tid i forbindelse med nye teknologiske muligheder, udvikling, ændring af love og regler mm. Derfor bedes du godkende handelsbetingelser, hver gang der handles hos os. Accepteres betingelserne ikke, er det ikke muligt at handle på www.cakevision.dk

 


Bestilling

Du kan handle på www.cakevision.dk døgnet rundt. Der kan dog være lukket i kortere perioder i forbindelse med vedligeholdelse mm. Bestillinger handles ikke på offentlige fri- eller helligdage men vil blive behandlet den førstkommende hverdag.

 

Ved afgivelse af bestilling på hjemmesiden fremsætter du et tilbud om at købe varen, du har købt med de vilkår som fremgår af handelsbetingelserne. 

 

Vi kan frit vælge at acceptere eller afslå dit tilbud om køb af varen. Ved bestilling af køb af flere varer, forbeholder vi os ret til at acceptere ordren delvist og afslå tilbud om køb af øvrige varer under samme bestilling. Vi refunderer naturligvis eventuelt modtagne betalinger på ikke-leverede varer uden gebyrer eller andre omkostninger for dig. 

 

Vi forbeholder os – uden at være ansvarlig for erstatning eller omkostninger – at afslå tilbud i en af nedenstående situationer:

- Der er angivet forkerte betalingsoplysninger, og/eller de kan ikke verificeres.

- Der er begrundet mistanke om, at bestillingen er afgivet med formål at begå bedrageri eller i relation til en strafbar/ulovlig handling/aktivitet mv. 

- Ved utilsigtede fejl på hjemmesiden som fohindrer korrekt gennemførsel af handlen, eks. betalingsfejl, prisoplysningsfejl o. lign.

Betaling

Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsordningen.

Ved privat køb vil varen blive sendt, så snart vi har registreret din betaling.

Ved køb gennem virksomhed er der mulighed for at få tilsendt faktura på mail.

 

Der tages forbehold for udsolgte varer, trykfejl samt pris- og afgiftsændringer.

 

Prissætning

Priser angivet på www.cakevision.dk følger Cakevisions egne vejledende priser.

 

Levering
Leveringspriser og selskab kan variere, afhængig af, hvor pakken skal sendes hen. Samtidig forbeholder vi os retten til altid at ændre prisen, før betaling er modtaget, i tilfælde af væsentlige prisændringer ved selskaberne.

 

Der leveres efter følgende muligheder og priser:

 • GLS Pakkeshop (0-5kg) – 60DKK
 • GLS Pakkeshop (5-10kg) – 90DKK
 • GLS Pakkeshop (10-20kg) – 140DKK

 

 • GLS ERHVERV (0-5kg) – 70DKK
 • GLS ERHVERV (5-10kg) – 100DKK
 • GLS ERHVERV (10-20kg) – 150DKK

 

Ovenstående priser dækker fragt i Danmark. Ved ønske om levering uden for Danmark, bedes I kontakte os på mail via info@cakevision.dk.

 

Ved tilmelding til et af vores kurser vil du modtage en ordrebekræftelse, på at du har tilmeldt dig. Når vi så har registreret din betaling, vil du modtage endnu en mail, der bekræfter, at du er tilmeldt, og at din betaling er modtaget. Du vil derfor ikke modtage et fysisk bevis og skal heller ikke betale levering for at tilmelde dig til vores kurser. 

 

Vi forbeholder os retten til at foretage separate leveringer. Separate leveringer kan være nødvendige, eks. pga. forsinkede varer eller pga. varer, der ikke er på lager. Du vil forud for købet blive informeret om, at din bestilling er undergivet separate leveringer. Du vil ikke blive opkrævet ekstra leveringsomkostninger ved separate leveringer.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger/kunde 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os, hvor du vil have muligheden for at meddele os, at du fortryder købet og derpå returnerer varen til os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@cakevision.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, Grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Værdiforingelsen er forskellen mellem købsprisen og varens generelle handelsmæssige salgspris med den pågældenede forringelse.

NB. DU SKAL SELV betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

 • Når en tjenesteydelse er fuldt ud udført, hvis leveringen med forbrugerens udtrykkelige samtykke/anerkendelse er påbegyndt inden fortrydelsesrettens udløb.
 • Varer fremstillet efter forbrugerens/kundens specifikationer eller som har fået et tydeligt personligt præg.
 • Varer som bliver forringet eller forældet hurtigt – herunder fødevarer.
 • Forseglede varer som af sundhedsbeskyttelseshensyn eller hygiejnemæssige hensyn ikke er egnet til at blive returneret, hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
 • Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter.
 • Udførte ikkefinansielle tjenesteydelser, hvis leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
 • Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved købsaftalens indgåelse og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af markedskonjunkturer, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på,

 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi:

 • Du reelt har taget varen i brug
 • Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
 • Du har håndteret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.
 • Du ikke har fulgt de begrænsninger i fortrydelsretten og varetypen mm.Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Gelsted Byvej 2,

5591 Gelsted
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

Gelsted Byvej 2,

5591 Gelsted

Danmark
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Cakevision I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

 

Er du tilmeldt/tilmelder du dig vores nyhedsbrev, slettes dine oplysninger dog kun, hvis du afmelder nyhedsbrevet. Ordreinformationer gemmes ikke i vores nyhedsbrevdatabase.

 

Dine oplysninger vidergives eller sælges ikke til tredjemand, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel vidergivelse i en sådan situiation vil ske i overenstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning. 
 
Som registreret hos Cakevision I/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@cakevision.dk.

 

Cookies

Ved at benytte cakevision.dk accepterer du, at vi bruger cookies. Oplysningerne anvendes af statistisk hensyn og i forhold til optimering af tilpasning af indhold og oplevelse af brug af vores site.

 

Vi registrerer ikke, hvem vi lægger cookies hos.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Albert Kraaer ved info@cakevision.dk. 

Andre forhold

Vi gør vores bedste for at opdatere hjemmesiden samt sikre, at priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne er korrekte. Stavefejl, fejl i priser, tilbud, beskrivelser og andre oplysninger om varerne kan dog opstå, og nogle gange opdager vi, at prisen for en vare er angivet forkert. Opdager vi en fejl i prisen for en vare, du har bestilt på hjemmesiden, vil vi give dig besked hurtigst muligt. Under disse omstændigheder vil vi underrette dig om den korrekte pris for varen og give dig mulighed for at købe varen til den korrekte pris. Hvis vi ikke er i stand til at opnå kontakt med dig, kan vi bruge vores ret til ikke at acceptere dit tilbud. 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 24. februar 2018