Cakevision Professionelt

Generelt

Tilbage i 2011 blev Cakevision etableret, af Peter Kofod og Albert Kraaer i Gelsted på Vestfyn i Danmark, med det formål at leverer produkter i nicheområderne inden for konditor-, bager- og kokkefagene. Cakevision leverer derfor specialudstyr, forme og værktøjer til konditorer, bagere og kokke.

Cakevision samarbejder med professionelle leverandører, som bruger gode råvarer og materialer således, at kvaliteten er i top hver gang.

 

Faglig kompetence

Peter Kofod er igennem sine mageårige erfaringer i konditorfaget og som specialist i marcipan og chokolade den kreative og professionelle håndværker, der mere end gerne deler ud af sine erfaringer. Med sine mange år inden for konditorverdenen gør det det også muligt for ham at dele ud af sin store erfaring inden for rådgivning mht. brugen af produkterne, og hvilke produkter der vil egne sig bedst til opgaven.

 

Peter Kofod er blandt de få der, efter en veloverstået eksamen i februar 2015, kan kalde sig Chocolatier. Nedenfor er der billeder af de 4 typer fyldte chokolader Peter lavede til eksamen.

 

 

Praktisk information

Cakevision findes på adressen Gelsted Byvej 2, 5991 Gelsted på Vestfyn i Danmark. Med lokaliterne centralt beliggende, 500m fra Gelsted Station og 6km fra både afkørsel 55 Aarup og 56 Ejby, gør det det nemt og enkelt for alle at komme til og fra vores lokaler.