Det Søde Køkken

 

Generelt

I 2014 udvidede vi faciliteterne med Det Søde Køkken, der gør det muligt for alle, uanset alder og køn, at komme på chokolade-, dessert- og kagekurser. På kurserne i Det Søde Køkken får deltagerne selv fingerene i chokoladen og lærer en masse tips og tricks til, hvordan man kan lave de samme ting, når man kommer hjem.

 

Butikken i Det Søde Køkken

Det Søde Køkken holder åbent i specialbutikken til specielle anledninger, events og højtider. Der vil være et sortiment med chokolader, kager, flødeboller, dessertvine og andre lækkerier tilpasset anledningen. Desuden har vi et udvalg af værktøj til forarbejdning af chokolade og marcipan.

I Det Søde Køkken handler det ikke bare om at få flest muligt varer solgt, for vi er ikke bare en butik, der sælger et sortiment af chokolader, kager, flødeboller, dessertvine eller specialværktøjer. I Det Søde Køkken prøver vi nemlig at vise den ånd og passion, vi har frem. Vi prøver at vise, hvor meget vi nyder at være der, og hvor meget vi nyder kunderne, der kommer ind. Derfor giver vi mere end gerne en kop kaffe og inviterer jer ind "bag kullisserne" og ud i konditoriet.

 

Kurser i Det Søde Køkken

Er I op til 45 personer, som kunne tænke jer jeres eget chokolade/dessertkursus i anledning af eksempelvis polterabend, teambuilding eller i andre kreative stunder, modtager vi gerne jeres forespørgsel og arrangerer et tilpasset kursus efter jeres ønske. Som udgangspunkt vil det være Peter Kofod som underviser på kurserne, men skulle det ske Peter er forhindret vil der være en kompetent vikar.

 

Chokoladekurser

Firmaarrangement

Zilaformkurser

Kurser for alle

 

Praktisk information

Det Søde Køkken findes på adressen Gelsted Byvej 2, 5991 Gelsted på Vestfyn i Danmark. Med lokaliterne centralt beliggende, 500m fra Gelsted Station og 6km fra både afkørsel 55 Aarup og 56 Ejby, gør det nemt og enkelt for alle at komme til og fra kurser.