Kursus i at fremstille fyldte chokolader Trin 1.
Kursusaften med chokolade og demo af div. indenfor konditori teknikker.
Alle kan deltage, bare man har interesse for chokolade.
- Chokolade-, nougat- og marcipansmagning
- Temperering af chokolade
- Koge fyld til chokoladerne
Vi benytter råvarer i højeste kvalitet fra Odense Marcipan , Barry Callebaut samt Irca i Italien
Du kommer til at smage forskellige chokolader, varianter af nougat og div. marcipan varianter
Hele aftenen bliver holdt i selskabelig tone med vidensdeling af mere end 40 års erfaring fra konditorhåndværket. Aftenen igennem kommer der rigtige mange tips og tricks, men de mange teknikker og håndværksmetoder kommer alle til at få imellem fingrene. Det hele vil blive fremstillet i fælleskab og med det helt store smil på læberne.
I løbet af aftenen er der smagning af chokoladeøl/dessertvin og en kage/dessert fra konditoriet.
Pris og Praktisk information
Pris pr. person er 425,- kr. inklusiv kaffe, te og kage, samt ca. 24 fyldte chokolader.
Du skal selv medbringe forklæde og æske til dine chokolader.
Dato for kurset
Se mulige datoer for kurset ved at trykke på "Tilmelding til kurset" øverst på siden.