Kursusaften med fyldt chokolade og snitpraline samt demo af div. Indenfor konditori teknikker.
Trin 2 er tænkt til kursister med et hvis kendskab til chokolade, har du deltaget tidligere på et andet kursus er det også fint
- Indfarvning af chokolade forme
- Koge fyld til chokoladerne med frugtpure
- Fyld med kort holdbarhed, gele typer med nye tekniker
Vi benytter råvarer i højeste kvalitet fra Odense Marcipan , Barry Callebaut samt Irca i Italien
Du kommer til at smage mange forskellige chokolader
Hele aften bliver holdt i selskabelig tone, vidensdeling af mere en 40 års erfaring fra konditorhåndværket, dagen igennem kommer der rigtig mange tips og tricks, men de mange teknikker og håndværks metoder kommer alle til at få imellem fingrene og det bliver fremstillet med det helt store smil.
Fremstil 400 g fyldt chokolade til din kagedåse.
I løbet af aftenen er der smagning af chokoladeøl/dessertvin og en kage/dessert fra konditoriet.
Pris pr. person er 450,- kr. inklusiv kaffe, te og kage, samt ca. 48 fyldte chokolader.
Du skal selv medbringe forklæde og æske til dine fyldte chokolader.