Sanselig aften med chokolade, marcipan, portvin og kunstneriske indtryk
Vi starter med en sandwich.
Præsentation og velkomst ved foredragsholdere Konditor Peter Kofod og Brugsuddeler Tony Thygesen.
Foredrag for dig som er interesseret i smagsoplevelser og div konditortekniker, aftenen bliver både med demonstration og smagsoplevelser med chokolade og marcipan samt portvin.
Fortælling omkring chokolade og marcipan:
Smag på 4-5 varianter af chokolade og hør om chokoladens tilblivelse
Smag på varianter af marcipan, samt fortælling om herkomst
Fortælling om vinene:
Portvinssmagning med 5-6 forskellige portvine fra husene Bulas, Noval, DR, Barros, Ferreira, Quarles Harris og Quinta do Pego og portvinens tilblivelse
Få en gennemgang af de forskellige stilarter i portvin og find din egen favorit.
Hele aften bliver holdt i selskabelig tone, vidensdeling af mere en 40 års erfaring fra konditorhåndværket, dagen igennem kommer der rigtig mange tips og tricks, men de mange teknikker og håndværks metoder. Demo af fyldte chokolade, snitpraline
Historier fra jobs og arrangementer, der rummer både servering for kongehuset samt udenlands ophold i de mange konditorier.
En sanselig oplevelse, der varer ca. 15 min med musik – billedserier/video.
LAND - årstidernes Danmark - i maleri, musik, lyrik og levende billeder.
Med udgangspunkt i 8 store ekspressive landskabsmalerier af billedkunstneren Carsten Frank har Kristian Lilholt skabt 8 originale, stemningsfulde og iørefaldende sange og musikalske forløb, og 8 originale film over malerierne, og musikken er produceret af Kim Søgaard.
Der serveres en dessertanretning, den nydes sammen med musik og video. Smag og oplevelse passer til stemning og farver i videoen. Hertil nydes endnu et glas portvin.
Prisen er 425,- kr. pr. person